Amazon.plRecenzje klientów: SteelSeries Rival 3 - Sensor Optyczny TrueMove Core 8 500 CPI - 6 Programowalnych Przycisków - Przyciski Split Trigger
Przejdź do głównej treści
Konto i listy
Zwroty i zamówienia
Koszyk
Menu
Obsługa klientów niepełnosprawnych Prime Okazje Bestsellery Karty podarunkowe Sprzedawaj na Amazon Dział Obsługi Klienta

• SteelSeries Rival 3 - Sensor Optyczny TrueMove Core 8 500 CPI - 6...
  • ›

1 gwiazdka

SteelSeries
Rozmiar: Rival 3Styl: PrzewodowyKolor: CzarnyZmień
Napisz opinię o produkcie
Jak działają opinie klientów i oceny

Recenzje klientów, w tym oceny produktu w postaci gwiazdek, pomagają klientom dowiedzieć się więcej o produkcie i zdecydować, czy jest dla nich odpowiedni.

Aby obliczyć ogólną ocenę w postaci gwiazdek i procentowy podział według gwiazdek, nie używamy prostej średniej. Zamiast tego nasz system bierze pod uwagę takie kwestie, jak aktualność recenzji i czy recenzent kupił produkt w serwisie Amazon. Analizuje również recenzje w celu zweryfikowania wiarygodności.

Dowiedz się więcej, jak działają opinie klientów w serwisie Amazon
Pokaż wszystkie opcje zakupu

Najlepsza pozytywna opinia

Wszystkie pozytywne opinie:›
Benek
4,0 z 5 gwiazdekSkromne wydanie niezłej techniki
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 8 stycznia 2023
IMHO świetna mysz w bardzo dobrej cenie. Mam niewielką dłoń :) i mysz leży idealnie, zarówno jako palm jak i claw grip. Działam na połączeniu 2.4 Ghz i mimo, że w odległosci pół metra od nadajnika usb, znajduje się router, brak jest jakichkolwiek problemów z połączeniem (wersja firmware: 1.4.0.0). Przy polling rate = 1000 hz, faktycznie baterie wytrzymają znacznie krócej niż 400h, bo starczyły mi na ok 10 dni pracy. Niemniej wynik 400h możliwy jest do osiągnięcia, lecz przy polling rate wynoszącym 125 Hz. Ustawienie polling rate na 500 Hz, daje dużo lepszy wynik czasu pracy na baterii niż 1k Hz (dla mnie to w sumie bez znaczenia, bo i tak używam akumulatorków). Materiał jest przyjemny w dotyku, choć może nieco denerwować "tłusty" ślad pozostający na LMB po kontakcie z palcem wskazującym (za to odjąłem jedną gwiazdkę). Ponadto mysz z parą baterii ma moim zdaniem odpowiedni, fajny ciężar. Jedynym problemem, który miałem, była konieczność wyjęcia i wsadzenia ponownie w port usb nadajnika, po ponownym uruchomieniu komputera - działa się dziwna rzecz, bo mysz świeciła stałym światłem (sygnalizując nawiązane połączenie) a komputer jej nie widział. Próbowałem rozwiązać to poprzez wyłączenie USB selective suspend w Windowsach, ale pomogło dopiero przepięcie nadajnika z USB 3.2 na USB 2.0. Poza tym jestem zadowolony i w tej cenie szczerze polecam.
Zobacz więcej

Najlepsza krytyczna opinia

Wszystkie krytyczne opinie:›
losiekROX
3,0 z 5 gwiazdekNiska jakość za niewygórowaną cenę
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 14 marca 2022
Na co dzień używam Logitech g502, w SteelSeries Rival 3 Wireless, pierwsze wrażenie - oszczędności widać na każdym miejscu. Opakowanie biedne, oprogramowanie również ubogie, ale na dobrą sprawę da się do tego przywyknąć. Myszka sama w sobie jest wygodna, przyciski są dla mnie odpowiednio umiejscowione. Boli mnie, i martwi że lewy przycisk myszki niemal od początku ma dziwny klik, tak jak prawy działa normalnie, to lewy co jakiś czas wydaje taki nieprzyjemny skrzypiąco, metaliczny dźwięk. Prawdopodobnie zwróciłbym tą mysz, jednak boje się że nie zostanie ona naprawiona lub wymieniona na nowy model, lecz zostaną zwrócone pieniądze.
Zobacz więcej

Wszystkie oceny
Wszystkie formaty
Tekst, obrazy, filmy
Łącznie ocen: 11 873, 2 104 z ocenami

Wystąpił problem podczas filtrowania opinii. Spróbuj ponownie później.

Z Polski

Benek
4,0 z 5 gwiazdek Skromne wydanie niezłej techniki
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 8 stycznia 2023

Jotesz
5,0 z 5 gwiazdek Super
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 28 stycznia 2023
Rozmiar: Rival 3 WirelessStyl: BezprzewodowyKolor: CzarnyZweryfikowany zakup
Długo wytrzymuje na baterii, fajnie leży w dłoni i solidnie wykonana. Polecam

Stan86
5,0 z 5 gwiazdek Świetna myszka w dobrej cenie.
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 11 września 2022
Rozmiar: Rival 3Styl: PrzewodowyKolor: CzarnyZweryfikowany zakup
Myszka od Steelseries świetnie sprawdzi się zarówno dla graczy, ludzi luźno przeglądających internet jak i dla osób pracujących przy komputerze. Świetnie leży w dłoni, prezentuje się elegancko i jak dla mnie świetnie leży w dłoni.

Konrad
4,0 z 5 gwiazdek Warta uwagi w tym przedziale cenowym
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 29 maja 2022
Rozmiar: Rival 3 WirelessStyl: BezprzewodowyKolor: CzarnyZweryfikowany zakup
Kupiłem na przecenie 30% z darmową podkładką. Za taką cenę naprawdę warta uwagi, spełnia moje oczekiwania. Przy zakupie dodatkowych baterii nie przejmuje się, że się wyładuje. Czas responsywności jest rzeczywisty przy złączu, na bluetooth trochę gorzej się prezentuje, ale wciąż jest w normie użytkowej. Polecam.

Wiktor
4,0 z 5 gwiazdek Klasa sama w sobie
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 13 marca 2022
Rozmiar: Rival 3 WirelessStyl: BezprzewodowyKolor: CzarnyZweryfikowany zakup
Ogólnie myszka bardzo przyjemna i dzialajaca bez opóźnienia (przynajmniej przez załączony adapter) Ale złapałem się na momencie że przez chwilę zerwało połączenie
Na dosłownie sekundę myszka rozstała reagować i potem wróciła do normy
Nie licząc tego za cenę 170zl jest naprawdę porządny sprzęt

5,0 z 5 gwiazdek Wszystko Ok
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 14 lipca 2022
Wszystko Ok

Amazon Customer
5,0 z 5 gwiazdek Świetna myszka!
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 22 marca 2022
Rozmiar: Rival 3 WirelessStyl: BezprzewodowyKolor: CzarnyZweryfikowany zakup
Świetna myszka w przystępnej cenie. Trzeba się tylko zaopatrzyć w akumulatorki, bo bateria szybko znika ;) Pozdrawiam i polecam!

przyjecielfoczek
1,0 z 5 gwiazdek Kiepska jakość, zepsuta po 4 miesiącach
Zrecenzowano w Polsce 🇵🇱 dnia 8 sierpnia 2021
Rozmiar: Rival 600Styl: PrzewodowyKolor: CzarnyZweryfikowany zakup
Nie można załadować treści.
 Gumowe elementy myszki bardzo mocno wycierają się pomimo tego że myszka nie jest używana zbyt często. Po 4 miesiącach użytkowania, scroller myszki przestał działać.
5 użytkowników uznało opinię za pomocną

• ←Poprzedni
  • Dalej→

Masz pytania? Szybko uzyskaj odpowiedzi od oceniających

Zapytaj
Upewnij się, że Twój wpis jest w formie pytania.
Wprowadź pytanie.

Potrzebujesz obsługę klienta ? Kliknij tutaj
‹ Zobacz szczegóły produktu SteelSeries Rival 3 - Sensor Optyczny TrueMove Core 8 500 CPI - 6...

Ostatnio przeglądane przedmioty i rekomendacje
›
Wyświetl lub edytuj historię przeglądania
Wróć do przeglądanych wcześniej stron.

Powrót na górę strony
O nas
  • Informacje korporacyjne
  • Praca
  • Informacje prasowe
  • Amazon Science
Zarabiaj z nami
  • Chroń i buduj swoją markę
  • Zareklamuj swoje produkty
  • Sprzedawaj na Amazon
  • Realizacja przez Amazon (FBA)
  • Program partnerski
  • Wydawaj z nami niezależne publikacje
Metody płatności
  • Metody płatności
  • Przelewy24
  • Karty podarunkowe
Obserwuj nas
  • YouTube
  • Twitter
Potrzebujesz pomocy?
  • Śledź przesyłki lub wyświetl zamówienia
  • Koszty i zasady dostaw
  • Zwroty i wymiana