Udostępnianie listy życzeń

Listę można udostępnić, aby inne osoby również mogły ją przeglądać i edytować.

Aby udostępnić listę:

  1. Przejdź do sekcji Moje listy.
  2. Wybierz odpowiednią listę i wybierz Zaproś.
  3. Wybierz jedną z poniższych opcji:
    1. Wyświetl: Każdy, kto otrzymał link, może wyświetlać listę bez wprowadzania zmian.
    2. Wyświetl i edytuj: Zaproszone osoby mogą wyświetlać i edytować Twoją listę.

      Uwaga: Jeśli lista została skonfigurowana jako Prywatna, ustawienia jej statusu zostaną zmienione na Udostępniona.

  4. Skopiuj link lub wybierz Zaproś przez e-mail.

Uwaga:

  • Tylko właściciele listy mogą zarządzać ustawieniami prywatności.
  • Może upłynąć do 15 minut, zanim dana lista będzie widoczna w wynikach wyszukiwania.

Czy ta informacja była pomocna?

Dziękujemy za opinię.

Wybierz opcję, która najlepiej opisuje te informacje:

Dziękujemy. Nie możemy bezpośrednio odpowiedzieć na Twoją opinię, ale użyjemy tych informacji, aby poprawić naszą pomoc online.